Om Luxury Wall Art

Lidt om Luxury Wall Art og mine tanker omkring Webshoppen

Jeg er reklamefotograf med mere end 30 års erfaring. Speciale i lyssætning og studiofotografering  – ofte af produkter, mad, mode og mennesker.

I de senere år er jeg blevet mere og mere interesseret i natur- og kunstbilleder. Jeg bruger min erfaring fra mørkekammeret og den digitale verden til at skabe unikke kunstbilleder.

Efter mange års erfaring som boligfotograf, bliver jeg inspireret til at skabe kunstværker der har lige så meget attitude, pondus, skønhed og stil som de mange hjem jeg kommer i.

Billeder med tryk

Alle billeder er trykt på

  • 1. Aluplade. Se mere info her.
  • 2. Akryl med Glas. Se mere info her.

Du har også mulighed for at bestille dit helt eget billede, og præge det med valg af farve toner således at det passer i dit hjem.

Jeg stræber efter at skabe billeder til alle rum i hjemmet; lige fra stuer, køkken alrum, soveværelse, til badeværelset.

Nogle gange kommer jeg på besøg og ser hvor billedet skal hænge og skaber kunstbilledet sammen med købers ønsker. Andre gange får jeg tilsendt et billede, af det område hvor billedet skal hænge.

Du kan også give mig et billede af f.eks en søn, datter eller et kæledyr, hvor udtrykket eller mindet betyder noget særligt, og få lavet et kunstbillede, som Lene har fået gjort af sine børn.

Nogle har et idol, skuespiller eller en idrætsperson de får lavet billede af. Har man ingen specielle ønsker er der masser af billeder i Webshoppen allerede nu. Shoppen er startet Maj 2021 og der kommer hele tiden nye billeder i det tempo de bliver skabt.

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål.

Pia Britton

Pia Britton

Ejer / Fotograf

kontakt@luxurywallart.dk